lördag 23 oktober 2010

Inför Bologna - Juventus

 Jag vill att Juventus ska köpa loss mig
Juventus har fått upp ångan och laget imponerade sist hemma mot Lecce där man vann med hela 4-0. Milos Krasic blir bara bättre och bättre, Felipe Melo börjar hitta Fiorentina - formen och tränaren Del Neri verkar hitta balansen i laget med Alberto Aquilanis form och intåg i laget då hans kreativa fötter behövs.
Under den senaste tiden har Del Neri petat Simone Pepe och istället har han änvänt Claudio Marchisio som en vänstermittfältare. Marchisio verkar trivas bättre på den positionen än hans tidigare roll som en spelfördelare i mitten. Nu gäller det för den gamla damen att hitta en jämnhet i sina prestationer och fortsätta den vägen som de tidigare har visat upp, nu står alltså Bologna som motstånd på Stadio Dall'ara.

Juventus har för tillfället en spelare borta sen sist mot Lecce, Zdnek Grygera kommer inte vara tillgänglig mot Bologna och istället kommer Marco Motta ta över högerkaten.

Juventus (4-4-2)
Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Del Piero

För Bolognas del så har laget visat stor hunger och även viss stabilitet under tränaren Alberto Malesani och målskytten Marco Di Vaio. Trots Di Vaios ålder så verkar han inte vara för gammal för en spelare som honom, han brukar alltid vara farlig mot hans gamla lag Juventus, så på söndag får vi se om han kan hota Chiellini och CO.
Senaste matchen för Bologna var borta på Sicilien mot Palermo. Laget åkte dit med självförtroende men otroligt nog åkte man på en stor förlust, hela 4-1.
Som vi vet har Bologna ett antal mix i laget, både gammalt och ungt, kanske får Juventusspelaren som för tillfället är på lån hos Bologna, Albin Ekdal chansen att spela från start. Möjligtvis kommer vi få se lite vad unge Gaston Ramirez kan åstadkomma med då killen har stor potential.
Ett spännande Bologna kommer ta emot ett formstarkt Juventus på Stadio Dall'ara och vi får hoppas på fin tillställning!

Bologna (4-1-4-1)
Viviano; Garics, Portanova, Britos, Rubin; Mudingayi, Ekdal, Buscè, Siligardi; Di Vaio

Matchen dras igång på söndag, start 15.00 TV 4sport direkt från Stadio Dall'ara

Buona partita!

//Eddie Juventino

2 kommentarer:

  1. Intressant! Jag tror att det blir en trepoängare där. Vi vinner med 0-3, mål av Krasic, Del Piero och Quagliarella

    SvaraRadera
  2. Jaaa, Aquilani, jag vill också att Juventus köper loss dig ;) Del Neri, borde testa Simone Pepe som vänsterback.Tror också på 3-0 seger. Quagmire, Marchisio och Il Capitano, Del Piero nätar mot Bologna och går därmed förbi självaste Boniperi och blir spelaren som gjort flest Serie A-mål för La Vecchia Signora ;) Forza Juve!

    SvaraRadera