lördag 6 november 2010

Inför Juventus - Cesena

 Leonardo Bonucci, framtid!

Då är det dags för match igen för Juventus! Den här gången kommer laget ta emot Cesena på Stadio Olimpico di Torino. Förra veckan vann Juventus över Milan på San Siro, och förrigår mötte man Salzburg där matchen sluta 0-0, chansfattig match.
Förväntningarna inför matchen är skyhöga trots skadehelvetet. Många förväntar sig att laget kommer vinna imorgon, men man måste tänka att det kommer bli väldigt tufft, men tanke på laget man har för tillfället.
Det har även snackats mycket om Fabio Grosso, som inte fått spela en enda minut denna säsong, kommer troligtvis göra säsongsdebut imorgon, oroligt kommer det bli eftersom han hade en katastrofal säsong bakom sig plus att han inte fått spela en enda minut den här säsongen.
Men annars är det som vanligt, förutom avbytarna, där det framförallt kommer bestå av primaveraspelare.
Det har även skrivits mycket om Nicola Legrottaglie, även han, som Chiellini, kan missa matchen imorgon. Det sägs att Legrottaglie kommer vara borta i hela sex veckor, men än är det inte klart, än finns han med i startelvan av någon anledning.
Milos Krasic, en av Juventus bästa spelare saknas också inför imorgon, både för avstängningen och skadan som kommer hålla honom borta från spel i en månad.

Hur det ligger till för Cesenas del, så har laget tappat rejät de senasta matcherna. Efter att laget började strålande i säsongsinledningen med 7 poäng på de tre första matcherna, har nu tappat poäng under de senaste sex matcherna. Laget ligger på artonde plats, under nedflyttningsstrecket och är i desperat behov av ett bra resultat för att kunna vända på den negativa trenden.

Hos gästerna hittar vi bland annat Juvebekantingen Stephen Appiah och framtidslöftet Ezequiel Schelotto. Sistnämnda har varit ett av säsongens stora utropstecken och imponerat med finess och offensivt skönlir mot både Roma och Milan. Den offensiva kantspringaren, som likt Camoranesi är född i Argentina men valt att representera Italien, bevakades av Marotta redan under sommaren och har blivit höjd till skyarna av Luciano Moggi. Sätter man stopp för honom lyckas man också stänga ner den farligaste länken till deras anfallsspel.

Preliminära startelvor:

Juventus (4-4-2) Storari; Motta, Legrottaglie, Bonucci, Grosso; Pepe, Melo, Aquilani, Marchisio; Del Piero, Quagliarella
Cesena (4-3-3) Antonioli; Lauro, Von Bergen, Pellegrino, Nagatomo; Jimènez, Appiah, Parolo; Giaccherini, Bogdani, Schelotto
Matchstart 15.00

Tips: 2-0, Quagliarella, Del Piero



FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

//Eddie Issajanian

1 kommentar:

  1. Hemmaplan. Finns inget annat än 3 poäng mot Cesena. Vilket jävla skadehelvete, jävligt irriterande. Tror på 3-0. Del Piero, Quagmire och Pepe nätar. Forza.

    SvaraRadera