torsdag 18 november 2010

Maxi Lopez på Juventus tapet

Maxi Lopez

Juventus har nu bestämt att lägga ett bud på Catanias Maxi Lopez under januarifönstret enligt La Gazzetta dello Sport.
Generaldirektören Giuseppe Marotta är nyckeln till att fixa anfallet med tanke på att både Vincenzo Iaquinta och Amauri inte visat resultat.
Tidigare hade Juventus hoppats att köpa in en anfallare lik Diego Forlan, men han kostade för mycket för den gamla damen efter att han hade vunnit sitt pris för hans spel i VM i somras i Sydafrika.
Enligt La Gazzetta dello Sport så har Beppe Marotta skickat iväg en scout för att hålla koll på just Catanias Maxi Lopez för ett par matcher.
I somras gjorde Juventus affär med Catania då man köpte loss uruguayanen Jorgè Martinez för ungefär 120 miljoner kronor.
Förra säsongen gjorde Maxi Lopez 11 mål på 17 matcher för det Sicilianska laget Catania efter hans flytt från Gremio under januari månad förra året.
Maxi har nu ett italienskt pass och under den här säsongen har han hittat målet två gånger, men han kan fortfarande gå till ett större lag inom kort.

// Eddie Issajanian

1 kommentar:

  1. Onödigt om man köper honom.. Eller det beror på hur mycket man köper honom för.. Bara de inte gör samma tabbe som man gjorde när man köpte Martinez för hela 120 miljoner kr....

    SvaraRadera