lördag 20 november 2010

Inför Genoa - Juventus

 Redo för show

En tidig söndagsmorgon kommer två lag att dras samman på Stadio Luigi Ferraris i Genoa. Genoa möter ett Juventus som kryssat senaste två matcherna, ett Juventus där man inte vet när de kan slå till.
Förra säsongen när lagen drabbades samman, slutade det 2-2 där David Trezeguet satte dit tvåan för Juventus i den 89:e minuten, där Juventus fortfarande var som starkast, där Juventus hade en viss man vid rodret, Ciro Ferrara.
Nu är det ett helt annat Juventus och det är ingen nyhet. Det kommer bli en intressant match att följa och visserligen är Juventus knappa favoriter mot Ballardinis Genoa.

För ungefär två veckor sedan sparkade Genoa managern Gian Piero Gasperini, managern som tog klubben från Serie C till Seria A på två år vilket var otroligt.
Davide Ballardini som fick ta över har börjat utmärkt, han hade sin debutmatch mot Bologna där laget vann med 1-0 och sedan Cagliari borta där man även vann med 0-1. Positivt har det sett ut för Ballardini, men frågan är om positiva trenden kommer fortsätta hemma mot Juventus imorgon.

**********

Hos Juventus är det något helt annat, laget har väldigt många skadade spelare, som igår där man fick reda på att Amauri kommer vara borta från spel i sex veckor, och nu jagar man en anfallare där man helst vill ha under januarifönstret.
Inte bara Amauri är det, utan Buffon, Grygera, Martinez och De Ceglie. Men glädjande nyhet, verkligen glädjande är att Krasic är redo för spel igen efter att ha varit borta i fyra matcher för Juventus. Man mår mycket bättre nu när Krasic är redo igen.
Även Traorè kommer få starta, senast gjorde han debut mot Roma där han fick komma in under halvtidssnacket.



Preliminära startelvor

Genoa (4-3-3) Eduardo; Rafinha, Ranocchia, Kaladze, Criscito; Rossi, Milanetto, Veloso; Rudolf, Toni, Mesto
Juventus (4-4-2) Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, Traorè; Krasic, Melo, Aquilani, Marchisio; Iaquinta, Quagliarella

Jag förväntar mig en underhållande match och hoppas att Juventus står sist som segrare efter matchens slut.

När: Luigi Ferraris, Genoa
Kanal: Tv4 sport
Tips: 1-2, Quagliarella, Krasic
Tid: 12.30
Fino alla fine forza Juventus

/Eddie Juventino

3 kommentarer:

  1. Imorgon smäller det! Seger är ett måste.. Vi slarvade väldigt mycket både mot Brescia och Roma.. Får inte hända igen!

    SvaraRadera
  2. Bra skrivet! Hoppas det går bra för er imorgon, jag tror på er!! & skönt att sonen får spela igen ;)

    SvaraRadera