lördag 13 november 2010

Inför Juventus - Roma

 Dai dai!

Endast timmar kvar från avspark, Juventus möter Roma på Stadio Olimpico di Torino, en match där det kommer bestå av mycket hat samt kärlek.
Förra året vann Roma över Juventus just på Stadio Olimpico di Torino, laget slog Juventus med 1-2, en match där Juventus var i säsongens sämsta period, men match där man hade bekräftat att Ciro Ferrara skulle få sparken.
Men inför den här matchen känns det annorlunda, man börjar allt mer få tillbaka hedern i klubben efter varje match som går, och så känner man sig även säker för den gamla damen. Ikväll möter vi ett Roma som saknar några spelare. Okaka, Taddei, Perrotta, Juan och Pizarro missar slaget på Stadio Olimpico di Torino.
Men hos Juventus är det lite fler än Romas, samt några viktigare spelare. Juventus saknar De Ceglie, Legrottaglie, Buffon, Krasic, Martinez och Grygera, men en glädjande nyhet är att Traorè är tillbaka, men kommer få starta på bänken enligt Gazzettan, vi får hoppas på att han kommer in under matchens gång så han får visa sin starka sida. Även Felipe Melo och Chiellini är friska inför matchen, vilket är skönt, speciellt för Melo där han äntligen kan visa sig och mästra sig i mitten tillsammans med Aquilani. Spelet med Sissoko under de senaste matcherna har ej funkat, han har tappat väldigt mycket och är väldigt nonchalant.
Marco Motta, som tillbringade sin tid i Roma förra säsongen, men gick tillbaka till Udinese och sedan lånades av Juventus, är avstängd och därför kommer man få se Hasan Salihamidzic på högerkanten. Man har ingen bättre alternativ och jag är väldigt nervös för våra ytterbackar, liksom Grosso och Salihamidzic, kan inte bli värre.

Juventus (4-4-2) Storari; Salihamidzic, Bonucci, Chiellini, Grosso; Pepe, Melo, Aquilani, Marchisio; Quagliarella, Iaquinta

Roma (4-3-1-2) Sergio; Cassetti, Mexès, Burdisso, Riise; Simplicio, De Rossi, Brighi; Menez; Totti, Vucinic

Avspark 20.45 direkt från Stadio Olimpico di Torino

Fino alla fine forza Juventus!

// Eddie Issajanian

2 kommentarer:

  1. Japp, idag smäller det! Vi får hoppas på tre pinnar.. Det är väldigt viktigt.. Och däremot får vi hoppas på att Inter kryssar imorgon mot Milan, vore suveränt!

    SvaraRadera
  2. Tyvärr kryssade inte Inter mot Milan utan de va de fina rödsvarta som tog hem segern , välförtjänt hihi!!

    p.s. bra match & bra matchrapport :*

    SvaraRadera