lördag 4 december 2010

Inför: Catania - Juventus

Dags för show månne?

Juventus kommer att vara ivriga för en seger mot Catania efter att laget åkte ut ur gruppspelet i Europa League under veckan efter 1-1 borta mot Lech Poznan.
Trots att Juventus skapade så många chanser fick man inte in bollen mer än en gång och nu återstår det bara en match kvar hemma mot Manchester City och Juventus är redan utslagna.
Efter matchen mot polska Lech Poznan visade sig att Juventus saknar en nyckelspelare längst fram för att man ska kunna gå till nästa steg.


Men nu till Serie A igen så kommer Alberto Aquilani, Fabio Quagliarella och Fabio Grosso att få spela efter att dessa tre män inte får spela ute i Europa. Dessa tre har varit väldigt viktiga under de senaste matcherna och behövs verkligen, speciellt inför helgens drabbning borta i Sicilien mot Catania. Marco Motta kommer troligtvis starta som högerback och Claudio Marchisios avstängning kommer göra så att Simone Pepe kommer att få starta mot Catania.

Juventus har rekord hittills, senast laget förlorade på bortaplan var i första omgången mot Bari, sen dess har laget inte förlorat men man ska fortfarande visa respekt för Catania. Catania på hemmaplan ska verkligen inte underskattas. Hittills har inget lag lyckats åka hem med tre poäng från Stadio Massimino och nu har Juventus en del press med tanke på att Catania är så pass grymma på Sicilien.

Man ska dock hålla koll på Catanias Maxi Lopez, som länge har ryktats till Juventus och som kan troligtvis lämna Catania för Juventus redan nu i januari, han sade att han verkligen ser fram emot att få möta Juventus och kommer göra allt för att slå de, även göra mål på Juventus.

Catanias senaste fem matcher har slutat med kryss, vinst, förlust, vinst kryss och för Juventus fem senaste har det slutat med vinst, kryss, kryss, vinst, kryss.

Förra säsongen slutade det 1-1 på Stadio Massimino och en underhållande match väntas, men match där det kan bli väldigt tufft för Juventus, men frågan är om Juventus kommer vara det första laget att slå Catania på Sicilien.

Preliminära startelvor
Catania (4-4-1-1) Andujar; Potenza, Silvestre, Terlizzi, Alvarez; Biagianti, Gomez, Izco, Ledesma, Mascara; Lopez

Juventus (4-4-2) Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, Grosso; Krasic, Melo, Aquilani, Pepe; Quagliarella, Iaquinta

När: SöndagV
Tv: TV4 Sport
Tid: 20.45


Tips: Lyckas Juventus hålla igen spelet man kan visserligen ta hem tre poäng.

Fino alla fine forza Juventus

// Eddie Issajanian

3 kommentarer:

  1. Hoppas på seger! Det är ett måste!! Forza Juventus <3

    SvaraRadera
  2. Jag tror på Juventus, Quagliarella gör enda målet och laget vinner, 0-1!

    SvaraRadera
  3. Synd att målet dömdes bort =( , påminnde om Lampards vm mål!

    SvaraRadera