fredag 10 september 2010

Coach Del Neri - Felipe Melo är vår ledare

Juventus boss Gigi Del Neri har sagt att Felipe Melo är deras ledare i mittfältet. Del Neri är även övertygad om att Felipe kommer sätta sin nervösa förflutna spel bakom sig.
Under försäsongen har Felipe kämpat för att visa Del Neri att han förtjänar att stanna kvar i klubben efter att han kom till Juventus från Fiorentina efter stora pengar.
Del Neri fick frågan om Felipe Melo var ledaren i mittfältet, då svarade Del Neri;
''Från vad jag sett de senaste månaderna så tycker jag det'', berättade han till Tuttosport.
''Jag klagar inte på honom, det gör ingen annan heller, han är verkligen en trevlig grabb, han brukar även skoja i omklädningsrummet, och jag kan säga att han gör det riktigt bra''.
''Inter är fortfarande det starkaste laget. De måste bara återhämta sig från en säsong med full av segrar. Men åt Milans del så har de fokuserat på mästare som Juventus gjorde förra året. Hur som helst, den som kritiserar vår transfermarknad har dock fel''.
''Alla spelare som kommit till oss inför den här säsongen är internationella spelare, de andra fanns redan i truppen. Man brukar säga att alla gillar att ha ess''.


// Eddie Juventino

1 kommentar:

  1. Härligt härligt! Mycket bra för just Felipe Melo. Han hade ju en tuff säsong bakom sig. Är så glad för hans skull, han har blivit mycket bättre!

    SvaraRadera