söndag 19 september 2010

Inför Udinese - Juventus - Tre pinnar är ett måste!

 Amauri, redo för spel igen

Den gamla damen, har släppt in hela sju mål på endast tre matcher, vilket inte är godkänt. Laget åker till Udine för att hitta formen, men det gör även det andra svart/vita laget Udinese, det lär bli en tuff match för oss Juventus.

Vad jag tycker så kunde ha förutsättningarna inför matchen sett sämre ut. Juventus försvar har inte skött sig där bak under de tidiga två matcherna i Serie A. Skadehelvetet har redan börjat, båda vänsterbackarna Paolo De Ceglie och Armand Traorè är skadade. Även yttern Jorgè Martinez är fortfarande skadad.

Glädjande nyhet är att Amauri är tillbaka för spel, han kommer troligen hoppa in i dagens match efter att ha varit borta i ungefär en månad. Hans kropp, styrka och spänst kan vara mycket till hjälp under matchen då man har två yttrar som Krasic och Pepe. Varken Del Piero eller Quagliarella har det som Amauri har, därför är det viktigt att ha en anfallare, en centertank i straffområdet som kan skrämma inne i straffområdet.

Formen för våran motståndare Udinese har varit sämre än våran. Laget har förlorat båda matcherna, men som ni vet ska man aldrig underskatta de. Laget är tuffa på Stadio Friuli.
Udinese har två giftiga spelare som kommer vara väldigt farliga, Sanchez och Di Natale. Så det gäller framför allt för Felipe Melo och Claudio Marchisio att vara på sin vakt så de inte får göra vad de vill.

Preliminära startelvor:

Udinese (3-4-2-1): Handanovic; Zapata - Coda - Domizzi; Isla - Inler - Asamoah - Pasquale; Di Natale - Sanchez; Floro Flores

Juventus (4-4-2): Storari; Grygera - Bonucci - Chiellini - Motta; Pepe - Marchisio - Melo - Krasic; Del Piero - Quagliarella


Tips: 1-3 (Quagliarella x2, Del Piero)

Matchstart: 15.00 Stadio Friuli, Udine





//Eddie Juventino

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att Juventus vinner. Med tanke på Milans poängtappning så måste vi bara vinna.

    Vi har inte råd med att kryssa eller förlora

    Avanti!

    SvaraRadera